Ön felkészítette már az autóját a télre?

Ön felkészítette már az autóját a télre?
Nyíregyháza – Barzó Mihály: A saját autómat még nem, de a fiamét, Csabáét már felkészítettük a télre, ő szereti, ha időben útra kész az autó minden évszakban. Nincs vele nagy gond, mivel magunk megoldjuk a szerelést itt a pincében, s a szükséges folyadékokat is lecseréljük.

Lubicki Nóra: Saját autóm nincs, a szüleimével járok, de nem kell a téli felkészítéssel foglalkoznom, mert az édesapám gondoskodik erről. Már csak miattam is odafigyel a megfelelő karbantartásra, s még sohasem ért meglepetés a téli utakon.

Lubicki Nóra

Berencsi István: Angliában dolgozom már 11 éve, s öt évvel ezelőtt eladtam az autót egy közeli ismerősömnek, mivel nem jó az, ha a garázsban áll. Előtte persze én magam is gondosan felkészítettem a télre, de most nincs ilyen gondom, s szívesen sétálgatok egy kicsit.

Berencsi István

Leffelholcz Attila: Épp a héten készülök a gumishoz. A hátsó kerekeken már fenn van a téli abroncs, mivel a nyári kopott volt, s egy ideje a télivel járok, de az elsőkről még hiányzik. Tovább nem akarom halogatni a közeledő hideg és az ellenőrzések miatt sem.

Leffelholcz Attila
hirdetés