Megkérdeztük: Ön ha tehetné, vásárolna elektromos autót?

Megkérdeztük: Ön ha tehetné, vásárolna elektromos autót?
© Fotó: Sipeki Péter
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Egyre népszerűbbek az elektromos autók, ezért arra voltunk kíváncsiak, hogy az utca embere beruházna-e egyre, ha lehetősége lenne rá.

[caption id=”attachment_3610522″ align=”alignnone” width=”400″]Lakatos Dávid Lakatos Dávid

[/caption]

Lakatos Dávid, Nyíregyháza – A család egy Forddal közlekedik. Ha tehetném, gondolkodás nélkül lecserélném egy elektromos autóra, bár tudom, egy feltöltéssel kevesebb kilométert lehet megtenni vele, mint egy benzinessel.

Papp Beáta Papp Beáta ©

Papp Beáta, Újfehértó – A válaszom igen. Nem rendelkezem jogsival és vezetni sem tudok, de azzal tisztában vagyok, hogy egy elektromos autó kevésbé szennyezi a környezetet, mint ahogy teszik azt a benzines társai.

Jaczkó Jánosné Jaczkó Jánosné ©

Jaczkó Jánosné, Nyíregyháza – A családban a lányom vezet. Nem volna ellenemre egy e­lektromos autó, ám drágábbak, mint a „hagyományos” társaik. Ha a pénz nem jelen­tene gondot, a lányom is biztos lecserélné a Volkswagent.

Tilk János Tilk János ©

Tilk János, Újfehértó – Nem ültem még elektromos autóban. A családban van egy benzines Opel Astra, ha tehetnénk, vennénk helyette egy elektromosat. Tudom, hogy drágább, ellenben környezetbarát.
hirdetés