Megkérdeztük: Ön hogyan emlékezik meg elhunyt szeretteiről?

Bárány Fruzsina
Bárány Fruzsina
Nyíregyháza – Bárány Fruzsina fiatal kora ellenére átérzi a nap fontosságát, ebből fakadóan családjával vasárnap elmegy a nagypapája sírjához – felelte a fiatal lány.

Lippai József szerint a temető akkor szép, amikor a nap alábukott, a gyertyák pedig égnek. – Mi a nyíregyházi temetőt keressük majd fel, több mécsest is meggyújtunk. Egy sírt keresünk fel a fiammal és a párjával.

Lippai József

– Én igyekszem elkerülni a tömeget, nem szeretek a legnagyobb „invázióban” tüsténkedni. Három sírt minden bizonnyal meglátogatok – válaszolta Kiss­­ ­István.

Kiss­­ ­István

Sipos Szabolcs is minden évben megemlékezik az elhunyt szeretteiről, most sem lesz ez másképp. – November első napján sétálunk ki a nyíregyházi temetőbe – mondta a nyíregyházi fiatalember.

Sipos Szabolcs

Korányi Csabáné a férjével és a gyermekeivel keresi fel a az elhunyt rokonokat, családtagokat. – Mi nem csak Nyír­egyházára, hanem Mezőzomborra is elmegyünk azért, hogy megemlékezzünk az elhunyt szeretteinkről.

Korányi Csabáné

Bíróné Halcsák Anna amikor teheti, és nem túl zord az időjárás, kilátogat a temetőbe. – Nyáron szinte mindennap ki­megyek, és ápolom a virágokat, ez pedig nem csak a mindenszentek napjára korlátozódik – válaszolta.

Bíróné Halcsák Anna

 

KM-TG
hirdetés