Megkérdeztük: Ön hogyan emlékszik az érettségi vizsgáira?

Megkérdeztük: Ön hogyan emlékszik az érettségi vizsgáira?
© Fotók: KM
Nyíregyháza – Csokonai Vitéz Mihály is a kérdések között szerepelt a magyarérettségin. Optimista ember vagyok, aki tudja, hogy a problémáit csak saját maga oldhatja meg, így ezzel a feladattal is megbirkóztam – mondta a nyíregyházi Diczku László.

Szurovcsák Andrásné, Nyíregyháza: Az egészségügyiben érettségiztem 1972-ben. Ez mostanra már egy szép emlék, de akkor nagyon izgultam az írásbeli vizsgák előtt. A szóbeli már könnyebbnek bizonyult.

Brooke Gertsch, Kalifornia: Misszionárius vagyok, júniusban utazom haza Kaliforniába. A helyi egyetemen tanulok, még előttem áll számtalan vizsga, innen nézve a középiskolai záróvizsgák nem is voltak nehezek.

Balogh Tamás, Nyíregyháza: Nem érettségiztem, szakvizsgát tettem, de valószínűleg ugyanúgy izgultam, mint a gimisek. Az írásbeli viszonylag könnyű volt, a szóbelin meg szerencsém volt, kivágtam magam.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés