Megkérdeztük: Ön hogyan takarékoskodik?

Molnárné Szűcs Erzsébet
Molnárné Szűcs Erzsébet - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Molnárné Szűcs Erzsébet háromgyermekes anyuka fontos dolognak tartja a takarékoskodást. – Próbálom körültekintően vezetni a háztartást. Figyelembe veszem az üzletek aktuális akcióit.

Erdélyi Csaba kerékpárral jár a munkahelyére a szomszédos településről. – Az újrahasználható csomagolópapírokat felhasználom, valamint figyelek a környezettudatosságra, az ivóvízhasználat és villanyhasználat csökkentésére.

Erdélyi Csaba

Kelemenné Fecske Ildikóék energiatakarékos izzókat használnak otthon. – Törekszem arra is, hogy ha már nem tartózkodom a szobában, akkor lekapcsoljam a villanyt, és kikapcsoljam a televíziót.

Kelemenné Fecske Ildikó

Dr. Aszalós Péterék vegyes tüzeléssel spórolnak, de odafigyelnek a villanyhasználatra is. – Csak ott használjuk, ahol tartózkodunk, mindemellett az áramelosztót lekapcsoljuk, ha elhagytuk a helyiséget, este pedig nem fűtünk már a lakásban.

dr.Aszalós Péter

Végh Patrik odafigyel otthon a víz és villany használatára. – Gyalog járok dolgozni, így még az egészségemmel is tudok törődni.

Végh Patrik

Kisgyörgy Gyula sokat közlekedik biciklivel, nem kell annyit üzemanyagra költenie. – A családi kertünkben magunknak termesztjük a zöldségeket, amivel szintén pénzt takarítunk meg – jelentette ki.

Kisgyörgy Gyula

KM
hirdetés