Megkérdeztük: Ön hogyan tölti a hosszú hétvégét?

By Palicz István
Olvasóinkat kérdeztük arról, hogy hol töltik a hosszú hétvégét.

Bihari Zsolt szombaton a kocsmapult mögött teljesít szolgálatot, mint mindig, a hosszú hétvége hátralévő napjaiban azonban a kirándulásé és kikapcsolódásé lesz a főszerep. – Budapestre készülök a családommal. Autóval utazunk a fővárosba, majd levesszük a tetőcsomagtartóra erősített bicikliket, és kerékpárral bejárjuk, megtekintjük Pest nevezetességeit – mesélt terveiről a családfő.

Kelemen Dóra és barátnője, Szilvási Klaudia kihasználja a jó időt, kerékpározni készülnek barátaikkal. – A majálisi programok nem igazán érdekelnek, a lényeg, hogy pihentető és szórakoztató legyen ez a pár ragyogó nap – mondta Dóra.

– A tanárok ilyenkor sem kímélnek minket, lenne mit tanulni a hosszú hétvégén – sóhajtott nagyot az Arany János általános iskola diákja, Gulácsi Viktória.

Dr. Arató István 93 esztendős kora ellenére kitűnő egészségnek örvend, így amikor csak teheti, sétál egy nagyot a városban vagy a természetben. A volt gazdasági igazgató elárulta: az ember csak úgy maradhat örökre fiatal, ha nem hagyja el magát!

Nagy Szilveszterné és családja nagy terveket szövöget. – A hosszú hétvégén nagy családi találkozót tartunk a hegyekben, a testvérem vadászházában, ahonnan a 94 éves édesanyám sem hiányozhat.
hirdetés