Megkérdeztük: Ön hogyan viselte a kánikulát?

Szirmai Imre
Szirmai Imre - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Szirmai Imre látástól vakulásig strandolt, hol a dombrádi Tisza-parton, hol pedig Sóstón süttette a hasát. – A Tisza vize nagyon jó volt, kiválóan lehűtötte a testem a nagy melegben – közölte.

Mozga Gyula szerint is csak a vízparton volt elviselhető a kánikula. – Én több alkalommal voltam a kisvárdai fürdőben – mondta a fiatalember.

03_Mozga Gyula

Léka Alexandra fehér bőrű, de nem fogja meg könnyen a nap, ezért bátran pocolt ő is a medence mellett. – A hajdúnánási és a nyíregyházi strandon vészeltem át a forró perceket – válaszolta a fiatal lány.

03_Léka Alexandra

Így könnyű! – vághatnánk rá csípőből Jóna Sándor és Jóna Sándorné esetére, akik egy hete jöttek haza Tunéziából, ahol szintén nagyon nagy volt a forróság.

03_Jóna Sándor

– Családi házban élünk, van kerti medencénk, így amikor szükségét éreztük, le tudtuk hűteni magunkat. Szeretjük a meleget, viszont a telet, a hideget egyáltalán nem bírjuk – válaszolták.

03_Jóna Sándorné

Bagi Sándor annyi hűtött vizet ivott az utóbbi napokban, hogy alig tudott válaszolni a kérdéseinkre, annyira be volt rekedve, de hősiesen állta a sarat. – Nehezemre esett átvészelnem ezt a néhány napot, dolgozott egész nap a ventilátor, de az olyan volt, mint ­halottnak a csók – közölte a férfi.

03_Bagi Sándor

KM-TG
hirdetés