Ön hol búcsúztatta az óesztendőt?

Ön hol búcsúztatta az óesztendőt?
© Fotó: Dodó Ferenc
Nyíregyháza – Arra voltunk kíváncsiak, hogy megyénk sportóli és edzői, hogyan töltötték a szilvesztert.

Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője: A párommal, a húgommal és a barátaimmal Budapesten, egy tizennyolcadik kerületi szórakozóhelyen búcsúztattuk az esztendőt. Remek volt menü, a zene, a hangulat és nagyon jól éreztük magunkat.

Nagy Kitti, az NYVSC-Big Boxing ökölvívója: Házibuliban voltam, végre ismét találkozhattam két gimis barátnőmmel. Sokat dumáltunk és persze nagyon jól szórakoztunk. Éjfélkor pedig koccintottunk és sikeres évet kívántunk egymásnak.

Osváth Krisztina, a Nyíregyházi Sportcentrum válogatott atlétája: Itthon, Csengerben házibuliztunk nálunk néhány ­barátnőmmel és barátommal. Volt evés, ivás, jókat dumáltunk, táncoltunk, társasjátékoztunk, majd tűzijátékkal köszöntöttük az új esztendőt.

Hornyák Marcell, a Nyíregyháza Spartacus focistája: Nem vagyok egy bulizós típus, most is itthon, családi körben szilvesztereztünk. Főzőcskéztünk, módjával iszogattunk, minden rendben volt. Én pedig már várom a harmadikát, akkor találkozunk az új mesterrel.

Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője: Szűk baráti társasággal, de egy szórakozóhelyen ­búcsúztattuk a régi, és köszöntöttük az új esztendőt. Volt tánc, étel, ital, utóbbi mértékkel, mert kétezertizenkilencben is lesz tennivalónk bőven.

Genesis Francesco, a Fatum-Nyíregyháza röplabdázója: Miként legutóbb, most is Budapesten búcsúztattuk az évet a barátaimmal és remekül éreztük magunkat. Tavaly éjfélkor már otthon, a Kossuth téren koccintottunk, most nem, mert itt maradtam még kedden is a fővárosban.
hirdetés