Ön inkább kollégiumban vagy albérletben töltené el a tanulóéveit?

Akt.:
Ön inkább kollégiumban vagy albérletben töltené el a tanulóéveit?
Nyíregyháza – Büdszenti Csaba: Nem vagyok bulizós típus, ezért az albérletet választanám. Inkább fizetnék többet, mert nyugisabb a környezet, pláne, ha ismerőssel társulhatnék. Jelenleg egyébként OKJ-s képzésre járok, s naponta bejárok Nagykállóból.

Stofa Barbara: Én a kollégium mellett teszem le a voksomat, már csak az ára miatt is. Engem a szobatársak se zavarnának. Jelenleg még egy szakgimnáziumba járok, de két év múlva komolyan el kell gondolkodnom a kérdésről.

Stofa Barbara

Stofa Renáta: A lakóhelyünk, Nyírtelek nincs messze nyíregyházától, s én busszal járok be a Nyíregyházi Egyetemre. Ha viszont messzebb laknánk, bizonyosan a kollégiumot választanám, már csak a jó bulik miatt is.

Stofa Renáta

Fedor Vivien: Én Nyírszőlősből télen-nyáron kerékpárral jártam be a főiskolára. A szakközépben viszont kollégista voltam, és sem a higiéniája, sem a zsúfoltsága nem tetszett. Tervezem, hogy továbbtanulok, de bejáró maradok.

Fedor Vivien0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés