Megkérdeztük: Ön megbízik a védőoltásokban?

Doka Alexa
Doka Alexa
Doka Alexa szerint az oltások biztonságosak, a szülei is nyugodt szívvel adatták be neki. – Emlékszem, általános iskolában kaptam a legutolsó oltásomat, nem tartottam a mellékhatásoktól, ahogy anyáék sem féltettek a kelleténél jobban – emlékezett vissza a fiatal lány.

03_Huncsik Alex

Huncsik Alex sem osztja az összeesküvés-elméleteket. – Én lázas voltam pár napig, miután beadták, de ezen kívül semmi bajom nem volt. Nem félek a tűtől, sem az oltások káros hatásaitól – mondta a fiatalember.

03_Korsovenszki Norbert

Korsovenszki Norbert az ellenzők táborát erősíti. – Emlékszem, hónapokig feküdnöm kellett, mert nem bírtam a karom felemelni, miután az injekciót beadták. Épp ezért nem bízom a vakcina biztonságosságában – tette hozzá.

03_Soksovity IStván
Soksovity István sem szívesen adatta be egykor gyermekének. – Mivel kötelező volt, ezért beadtam a derekam, de nem voltam nyugodt.

03_Antal Barnabás
Antal Barnabás semmi kivetnivalót nem talál a védőoltásokban, szerinte az mindenkinek nyugodt szívvel beadható.

03_Malakuczi Mihályné
Malakuczi Mihályné férjével egyetemben évek óta él az influenza elleni védőoltások lehetőségével, nem gondolja, hogy bármi bajuk adódhatna belőle. – Semmi problémánk nem volt az injekciók után.

KM-TG
hirdetés