Ön mennyire érzi magát biztonságban a folyóvizeinkben

Akt.:
Ön mennyire érzi magát  biztonságban a folyóvizeinkben
Nyíregyháza – Dobos Viktor: Többször megjártam kenuval a Tiszát, a Túrt és az Öreg-Túrt. Résen kell lenni, mert a víz mélysége gyorsan változik, odafigyelés és kellő körültekintés nélkül kön­nyen bajba kerülhetünk.

Kovács Zoltán: Jobb félni, mit megijedni. Hiába nőttem fel a Duna mellett és úsztam már 11 évesen a folyóban, nem szabad félvállról venni a folyóvizek erejét. Mint az a költészetből ismert, a víz az úr.

Kovács Zoltán

Petróczi Gusztáv: Bár a Tisza mellett nőttem fel, mégis óvatos duhaj vagyok. Gyerekkorom óta magammal hordozok egy rossz emléket, mikor a sodrásnak „köszönhetően ” majdnem a folyó fenekén maradtam.

Petróczi Gusztáv

Majoros József: Addig merészkedem be a vízbe, ameddig szabad, a kijelölt bójákon túlra nem megyek. Veszélyes, semmi értelme vagánykodni. Szeretném, ha a fiaim is minél hamarabb megtanulnának úszni.

Majoros József0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés