Megkérdeztük: Ön mennyire követi nyomon az ukrajnai fejleményeket?

Szabó Annabella
Szabó Annabella - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Szabó Annabella töredelmesen elismerte: „A nyári szün­időmet igyekszem hasznosan tölteni, de az ukrajnai helyzetet – bevallom őszintén – jelenleg nem követem figyelemmel”.

Rigó Ákos napi szinten nincs teljesen képben, véleménye viszont a következő: „Egyáltalán nem örülök annak, hogy a szomszédos országban háború van – és akkor még igencsak finoman fogalmaztam”.

Rigó Ákos

Róka Dávid ekképpen reagált a kérdésre: „Szerintem senki nem boldog amiatt, mert a határainkon túl fegyveres konfliktusok dúlnak és emberek halnak meg. Elkeserítő! És mindez itt történik a közelünkben…”

Róka Dávid

Kupor Kittinek dolgosan telik a vakációja az idén: „Ezen a nyáron munkával töltöm a mindennapjaimat, emellett szabadidőmben néptáncolok is. Nem vagyok képben, az Ukrajnáról szóló híreket nem követem”.

Kupor Kitti

Mikes Norbert minden nap frissíti az információit. „Amikor időm engedi, utánaolvasok, mivel meglehetősen közel vagyunk, és sajnos, az országunkat is egyre több csapás éri.”

Mikes Norbert

Márton Dóra is igyekszik naprakészen tájékozódni az aktuális hírekről. „Remélem, mihamarabb megtalálják a megfelelő megoldást mindenki számára. Az ártatlan áldozatokat sajnálom.”

Márton Dóra

KM
hirdetés