Megkérdeztük: Ön mer fürödni a szabad vizekben?

Bihari Ildikó
Bihari Ildikó - © fotó: KM
Nyíregyháza – Bihari Ildikó szívesen látogat el barátaival fürödni a Tiszára és a Túrra. „Nyomon követem a vizek hőmérsékletéről és tisztaságáról szóló jelentéseket, így nyugodtan hódolhatok a szórakozásomnak.”

Lukács Alfréd a párjával és barátaival szokott csobbanni. „Ez közösségi program. Mellette bográcsozunk és sátorozunk is.”

Lukács Alfréd

Töviskes Edina kedvenc évszaka a nyár. „A családommal és a barátaimmal nyaraláskor szívesen fedezem fel a környék folyóit, ahol hódolhatok kedvenc sportomnak, az úszásnak.”

Töviskes Edina

Szabó László nyáron szereti a természetes vizeket. „Bár sokan járnak Tivadarra fürdőzni a Tiszához, az én szívemhez azonban a Túr közelebb áll.”

Szabó László

Czuprákné Belényesi Terézia szerint a folyók minden szépségük ellenére természetesen jelentős veszélyforrásnak számítanak. „Az óvatos fürdőzők közé tartozom, de családom többi tagja vízimádó. Sőt, már az unokáim is örömmel pancsolnak természetes vizeinkben.”

Czuprákné Belényesi Terézia

Győri Zsanett folyó mellett nőtt fel, éppen ezért egyáltalán nem ismeretlen számára a szabad vízi fürdőzés. „Édesapám csak olyan helyen engedett úszni, ahol tudta, hogy nem eshet bajom. Aki nem ismeri eléggé a szabad vizek jellemzőit, tapasztalt ember nélkül jobb, ha nem ott fürdőzik.”

Győri Zsanett

KM
hirdetés