Ön milyen gyakran jár étterembe?

Akt.:
Ön milyen gyakran jár étterembe?
Nyíregyháza – Kassai Tamás: Ha az időm engedi, szeretem elvinni a családot. Leginkább a nyaralás alatt szoktunk vendéglőkben étkezni. Minden különleges ételt szeretünk, és a helyi specialitásokat sem hagyjuk ki. A nagy kedvencem az eredeti olasz pizza és a tonhalas saláta.

Jármy Eszter: Nálunk ezt mindig hirtelen ötlet szüli: nem előre megtervezett program, de két-három hetente elmegyünk a szüleimmel és a párommal. Nagyon szeretem a pizzát és a gyrostálat, ennek a két ételnek feltétlenül szerepelnie kell az étlapon.

Jármy Eszter

Ihnátisin Erika: Nem rendszeresen, de időnként mi is elmegyünk étterembe, leginkább családi bulik alkalmával, baráti társasággal, vagy a tantestületi tagokkal. A férjem inkább a hagyományos ételeket szereti, mint például a csülök pékné módra.

Ihnátisin Erika

Marton Edina: Ha valakinek születésnapja van a családban, általában étteremben szoktunk összegyűlni, és együtt ünneplünk. Nagyon szeretjük az olasz és a thai ételeket, ennek alapján választjuk ki a helyet. A párommal néha betérünk egy-egy gyorsétterembe is.

Marton Edina
hirdetés