Megkérdeztük: Ön milyen zenét hallgat szívesen?

Hrenkó András
Hrenkó András - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Hrenkó András legszívesebben a ’70-es és ’80-as évek zenéit hallgatja. – Nagyon szeretem az Omegát, az Illést, de Korda Gyurit és Zoránt is – sorolta a „liblingjeit” az 1954-ben született férfi, aki ha olyan kedve van, néhanapján egy kis klasszikus zenét is feltesz ­bakeliten.

Balogh Péter tizenhat esztendős, imádja a külföldi lemezlovasok zenéit, amiket általában az internetről tölt le. – Nem, CD-t nem vásárolok, egyszerűbb és gazdaságosabb leszedni a világhálóról – válaszolta a fiatalember.

03_Balogh Péter

Nővére, Balogh Eszter már több zenei irányvonal felé kacsingat. – Hozzám az R&B áll a ­legközelebb, de a baráti köröm elég „színes”, így a rock­zenét és a régi nagy magyar együttesek slágereit is előszeretettel hallgatom – mondta a lány.

03_Balogh Eszter

Szi­lágyi Gábor szíve a keményebb rockzenéhez húz, a kedvence az „örökzöld” Metallica. – A mai napig zenélnek, nagyon bírom, amit csinálnak – tette hozzá.

03_Szilágyi gábor

Figeczky Anett zsenge kora ellenére szereti az ­Omegát, a Metrót, az egyik korabeli kedvence a Kócos kis ördögök című klasszikus. – Jó zenét csinált a Piramis is – közölte a fiatal lány.

03_Figeczky Anett

Kovácsné Vladimir Judit rajong a régi R-GO-ért, bármikor képes meghallgatni a slágereiket.

03_Kovácsné Vladimir Judit

KM-TG
hirdetés