Helyi közélet

2015.06.16. 07:56

Egyszerre öt kerékpárost sodort el

Székely - Öt kerékpárost sodort el egy autó Székelyben. A Nyírtét felé tekerő csoportba az esőtől vizes úton belecsúszott egy gépkocsi és a füves padkára lökve egymásra tornyozta őket.

Székely - Öt kerékpárost sodort el egy autó Székelyben. A Nyírtét felé tekerő csoportba az esőtől vizes úton belecsúszott egy gépkocsi és a füves padkára lökve egymásra tornyozta őket.

A helyszíni információk szerint egy Lada érkezett Székely felől Nyírtét irányába, aminek vezetője előzte a kerékpárosokat. A szemből érkező Toyota vezetője fékezett, és eközben sodródott át a baloldalba, ahol elgázolta a kerekezőket, majd egy fának ütközött. A mentők a sérülteket kórházba vitték, a rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázására.

A RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE

9:58: A rendőrség befejezte a Székely külterületén történt baleset helyszínelését és feloldotta az útlezárást.A 4103-as úton Székely és Nyírtét között 2015. június 16-án 6 óra 40 perc körüli időben egy gépkocsi öt kerékpárost gázolt el. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében a kerékpárosok közül hárman súlyos, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség a baleset helyszínelését befejezte, az útlezárást feloldotta, így az érintett útszakaszon 9 óra 35 perckor megindult a forgalom. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya szakértő bevonásával vizsgálja.


7:43: A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta.

Közúti közlekedési baleset történt 2015. június 16-án 6 óra 40 perc körüli időben a 4103-as úton. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Székely és Nyírtét között közlekedő gépkocsi öt kerékpárost gázolt el. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta és megkezdte a baleset helyszínelését. A mentőszolgálat munkatársai a kerékpárosokat kórházba vitték.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában