Megkérdeztük: Ön szerint mit ér ma a diploma?

Hollósi Péter
Hollósi Péter - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Hollósi Péter több éve szerzett diplomát, de ma is képzi magát. – A diploma értékét nem a jövedelem szabja meg, fontosabb, hogy tudással felvértezve könnyebben el tudunk igazodni a világban – nyilatkozta.

Findrik Dávid bölcsész és zeneművész egyszerre. – Nagyon jó a hazai művészképzés, bár időszakonként hullámzó a szakma elismertsége – mondta el.

Fridrik Dávid

Pázsit Lilla Munkácson cukrász, s imádja a szakmáját. – Diplomára mindenhol szükség van, de engem jobban vonzott, hogy a két kezemmel hozzak létre valamit – adta tudtul.

Pázsit Lilla

Dudásné Dávid Ágnes nem szerzett diplomát, de még nem mondott le a továbbtanulásról. – Orvos például szívesen lennék. Ma egyre több a diplomás, csak nem mindenki válik méltóvá a rangra – jelentette ki.

Dudásné Dávid Ágnes

Höss Andrea Kanadában él, és saját üzletet működtet. – A tengerentúl is fontos a jó diploma, de a szakmai hozzáértés annál is fontosabb. S ott a végzettség alapján nem tesznek különbséget az emberek között – avatott be.

Höss Andrea

Járosi Dorina gyógytornász lesz, ha elvégzi az iskolát. – Ügyvéd szerettem volna lenni, tetszik a szakma komolysága, eleganciája, s elismertsége. S az anyagi megbecsültsége se utolsó szempont – tette hozzá.

Járosi Dorina

KM-MJ
hirdetés