Megkérdeztük: Ön szokott internetezni?

Megkérdeztük: Ön szokott internetezni?
Megkérdeztük: Ön szokott internetezni?
– Gyakran netezek, szinte mindent mobiltelefonról, az interneten vásárolok, legyen szó cipőről vagy esetleg baseballsapkáról. Sosem csalódtam még azokban a termékekben, amiket rendeltem. – Kálmánczhey Béla, Újfehértó.

– Híreket vadászok az interneten, engem főleg a sportos témák és a megyénk történései érdekelnek. Naponta böngészek az asztali gépemen a világhálón, telefonon nem szoktam netezni. – Király István, Nyíregyháza.

– Ááá, nem az én világom az internet. Faluhelyen élek, nincs nekem szükségem az ilyesmire, megvagyok nélküle. Persze az unokák már élnek a világháló adta lehetőségekkel. – Fazekas Sándor, Szakoly.

– Én szinte a nap 24 órájában online vagyok, nem tudom internet nélkül elképzelni az életemet. Chatelek, híreket olvasok, főként a divatról, de a politikát is igyekszem figyelemmel kísérni. – Kézsmárki Viktória, Nyíregyháza.

– KM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés