Megkérdeztük: Ön szokott jótékonykodni?

Megkérdeztük: Ön szokott jótékonykodni?
Nyíregyháza – – Megnézem, hogy kinek és mire adok. Nem szeretem a koldulást, úgy gondolom, nem az én feladatom a szociális háló szakadásait befoltozni. Alapítványokat azonban támogatok akár pénzzel, akár önkéntes munkával – osztotta meg lapunkkal az ajkai Nyárs Anna.

Kovács Ferencné szívesen ad, ha úgy ítéli meg, hogy jó helyre kerül az adománya. – Átérzem a jégverés sújtotta településeken élők gondját, nemrég éltünk át hasonlót magunk is – tette hozzá.

Maráz Tamás ugyan még fiatal, de már többször nyújtott segítő kezet a rászorulóknak. – A használt, jó állapotú, de már nem hordott ruháinkat a gyűjtőkonténerekbe tesszük, máskor a régi plüssöket, játékokat ajánljuk fel a szegény gyerekeknek.

– Őszintén szólva nem tudok jótékonykodni, mert egyelőre nincs miből, de ha akad egy kis apróm, odaadom a kéregetőknek – árulta el Ádám Gábor.

– A nagyáruházak, gyorséttermek gyűjtődobozaiba mindig beledobok néhány száz forintot, ahogy a Vöröskeresztnek is adakozom, ha az utcán találkozom az önkénteseivel – válaszolta a kótaji Sipos Noémi.

Jankó Tímea szívügye az elhagyott állatok támogatása. – A beteg gyerekeknek, felnőtteknek sokan segítenek, de a gazdátlan kutyákról, macskákról is gondoskodnunk kell.

– KM-CsA –
hirdetés