Megkérdeztük: Ön tart a vörös húsoktól?

Megkérdeztük: Ön tart a vörös húsoktól?
Nyíregyháza – Bánszki Hajnalka nem aggódik a bejelentés miatt. – Nincs már olyan élelmiszer, amiről ne mondták volna ugyanezt. Fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, ám ha valaki vashiányos, fogyasztania kell vörös húsokat – fogalmazott.

Gazsó Tibor nem mond le a mértékletes húsfogyasztásról ezután sem. – A WHO-bejelentés mögött lobbiérdek lehet. Szerintem kihalt volna az emberiség, ha nem evett volna sertéshúst – mondta.

Gazsó Tibor

Horváthné Lajter Mária épp a kórházból jött, még az orvos se beszélte le a vörös húsokról. – Politika ez is. Most biztosan a baromfiágazatot akarják helyzetbe hozni – jelentette ki.

Horváthné Lajter Mária

Kukucska János ezután sem kíván változtatni a táplálkozási szokásain. – Korlátozott mértékben mindent lehet fogyasztani. Én valamiféle üzleti megfontolást érzek a bejelentés mögött – árulta el.

Kukucska János

 

Mizsei Panna a rántott csirkemellet szereti a legjobban. – Nem hiszem, hogy rákot okoznának a vörös húsok. Én eddig is ettem, ezután is ugyanúgy fogok – felelte.

Mizsei Panna

Pintér Dániel is nagy butaságnak tartja a bejelentést. – Én nem is tudnék élni hús nélkül, mindenfélét fogyasztok. A jó hazai marha- és sertéshúsnál pedig semmi sem lehet jobb – sorolta.

Pintér Dániel

KM-MJ
hirdetés