Megkérdeztük: Ön vásárol tűzijátékot szilveszterre?

Jónás Anna
Jónás Anna
Nyíregyháza – Jónás Anna és Kovács Virág házibuliba készül az év utolsó napján. – Tűzijáték helyett mi a fáklyák lángjában fogunk gyönyörködni, mert csendesebb és varázslatosabb – mondta Anna.

Kovács Virág 1

– Ha valamelyik szomszédból feltűnnek a fények, azért azt végignézzük! Ha úgy tetszik, „potyázunk” egy kicsit! – tette hozzá mosolyogva Virág.

Ordasi Marcell 1

– Budapesten élek a párommal, egy fővárosi kocsmában fogjuk búcsúztatni az ó évet a barátainkkal. Alma pálinka lesz, ez már biztos, a tűzijáték a tulajdonos döntésén múlik. Én nem vásárolok ilyesmit – mondta Ordasi Marcell.

Papp Andrea 1

Papp Andrea nem nézi jó szemmel a tűzijátékozást. – Az emberek kisebb vagyonokat költenek a saját szórakozásukra, mindeközben pedig pokollá teszik a kutyák, macskák „szilveszterét”!

Darai Tihamér

Darai Tihamér sem tűzijátékpárti. – Tagadhatatlan, hogy van egyfajta varázsa, hangulata, de veszélyes és költséges, szennyezi a levegőt, és megriasztja a házi állatokat – összegzett a fiatalember.

Zatureczki Gábor
– Nekünk „házhoz jön” a tűzijáték az idén is! – mesélte Zatureczki Gábor, majd elárulta: Nyíregyháza szívében él a feleségével, minden szilveszterkor a negyedik emeleti ablakukból nézik végig a nem mindennapi, újévköszöntő, csodálatos fényfürdőt.

KM-PI
hirdetés