Megkérdeztük: Ön vett már részt kerékpártúrán?

Megkérdeztük: Ön vett már részt kerékpártúrán?
Nyíregyháza – Markos Martin volt már szervezett biciklitúrán, Nyíregyházát tekerte körbe. – Nyáron, amikor az időjárás engedi, szinte mindennap a nyeregbe pattanok – válaszolta a fiatalember.

A nyírbátori Baracsi Zsófia is imádja a „drótszamarat”, mint mondta, a családjával szokott kerékpártúrákra járni. – Tavaly Erdélyben kirándultunk több napon át, az autónkra rögzítve a biciklinket is vittük, nagyon kellemes kerékpáros túrákat csaptunk – válaszolta a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium tanulója.

Gyekis Árpád ha teheti, barátai társaságában pattan nyeregbe, csak úgy céltalanul tekernek. – Sajnos mostanában egyre kevesebb időm jut ezen szenvedélyemnek hódolni.

Kiss Károly Tiszavasváriban él, inkább a motorozás szerelmese, ám ettől függetlenül minden évben egyszer a barátaival elkerékpározik Tokajba. – Az idei túra még várat magára – tette hozzá.

Kertész György napi szinten bringázik, rendszeresen jár Tokajba és Tarcalra túrázni. – Ha úgy van, a munkába is azzal megyek.

Makkai Anikó nem „kispályás”, napi szinten több tucat kilométert leteker. – Gyakran megteszem a Kemecse–Nagyhalász távolságot, ahogy gyakran vágok neki Kemecsének a megyeszékhely irányából.

– KM-TG –
hirdetés