Megkérdeztük: Önnek okozott már bosszúságot az extrém időjárás?

Ráski Alexandra
Ráski Alexandra - © fotó: KM
Nyíregyháza – Ráski Alexandra így válaszolt: – Nemrégiben a Balatonon nyaraltam. Kánikula volt, és nem törődtem a tűző nappal. A mértéktelen napozásnak kissé fájdalmas eredménye lett, de így is jól érzem magam a bőrömben.

– Sosem fogom elfelejteni azt a napot! – emlékezett vissza Soltész Eszter. – A testvéremnek születésnapja volt. Biciklire ültem és útnak indultam, hogy beszerezzem az ajándékát. Visszafelé hirtelen viharossá vált az időjárás, zuhogni kezdett, süvített a szél. Bőrig ázva, de célba értem a meglepetéssel!

Soltész Eszter 1

Testvére, Soltész Mária is felidézett egy viharos „élményt”. – Autóban ültünk, amikor egyik pillanatról a másikra beborult, besötétedett, és jégeső zúdult a kocsira, csak úgy kopogtak a jégdarabok a tetején. Nagyon megijedtem, azt hittem, itt a világvége.

Soltész Mária 1

Mesterné Keller Boglárka elmondta: éppen férjével pihentek a lakásban, amikor a közelükben lecsapott a villám. – Nekünk nem esett bajunk, de a számítógépünk tönkrement.

Mesterné Keller Boglárka 2

Huszár Andrea kerékpárral tartott hazafelé, amikor félelmetes viharba keveredett és bőrig ázott.

Huszár Andrea 2

Benkő Zoltán éppen a hegyekben túrázott a barátaival, amikor elkapta őket egy kiadós zuhé. – A ruhánk, telefonunk, papírpénzeink sem úszták meg szárazon – mesélte.

Benkő Zoltán 2

KM-PI
hirdetés