Megkérdeztük: Önnek van baleset-biztosítása?

Tóth Dóra
Tóth Dóra - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Tóth Dóra még nincs baleset-biztosítása. – Nem űzök extrém sportokat, így itthon nincs rá szükségem. Ha külföldre megyek, nyaralás előtt utasbiztosítást kötök. Szerintem ez elegendő – válaszolta a nyíregyházi lány.

– Nem tudok róla, hogy lenne… – töprengett hangosan a demecseri Berki Barbara. – Soha nem jártam még az országhatáron túl, itthon meg baj esetén úgyis ellátnak bármelyik kórházban – tette hozzá.

Berki Barbara

Barátnője, Bakti Fanni ugyanebben a cipőben jár. – Nincs és nem is tervezem, hogy baleset-biztosítást kötök.

Bakti Fanni

Kovács István sokkal körültekintőbb. – Régen voltam ugyan külföldön, de utazás előtt duplán „bebiztosítottam” magam, hiszen soha nem tudni, mikor történik baj. Eddig mindig megvédett az elővigyázatosságom – mondta a nyíregyházi férfi.

Kovács István

– Tíz éve bokszolok, s bár ma már nem gyakoriak a balesetek, régebben gyakori vendég voltam a sürgősségi osztályon. Nem is volt kérdéses, hogy biztosítást kötünk a sérülések miatt – mutatott rá Stadler Dániel.

Stadler Dániel

Mogyorós Péter kérdésünkre egy kék plasztikkártyát húzott elő a farzsebéből. – Úgy tudom, hogy ha ez nálam van, bármi baj történik velem az unión belül, jogosult vagyok kórházi kezelésre – vélte.

Mosolygó Péter

KM-CsA
hirdetés