Megkérdeztük: Önökhöz jár még a Mikulás?

Akt.:
Megkérdeztük: Önökhöz jár még a Mikulás?
© Illusztráció: Pixabay
Nyíregyháza – Nem csak a gyerekek kiváltsága, hogy ajándékot kapjanak a Mikulástól, éppen ezért arra voltunk kíváncsiak, hogy a felnőttek is találnak-e valamit ilyenkor a csizmájukban.

Vinnai Mirtill

Vinnai Mirtill

Hozzánk minden évben december 6-a reggelén érkezik meg a Mikulás, annak ellenére, hogy valójában tudjuk, mi is az igazság. Ilyenkor hagyományosan édességet, de mindig valami újat találunk a csomagban.

Hetrovicz Brigitta

Hetrovicz Brigitta

Amellett, hogy már én is állítok össze csomagot, az édesapámtól mindig kapok egy zacskóra való finomságot. A kis csizmácskámat ki kell fényesítenem hozzá, s időnként az édességen kívül más meglepetés is kerül a tasakba.

Bajnóczi Klára

Bajnóczi Klára

Hozzánk is „jár” a Mikulás, s a testvéremmel egymást is megajándékozzuk. Nálunk a hagyományos piros zacskó dívik, s nem csupán édesség, más hasznos holmi is kerül bele, amit már napokkal előtte gondosan beszerzünk.

Lázár Gergely

Lázár Gergely

A mikulásjárás nálunk régi családi hagyomány, s amióta van egy kishúgunk is, még inkább föléledt. Minden évben a keresztapánk ölti magára a piros jelmezt, s a kishúgunk szemében még a meglepetés hamisítatlan öröme csillog.
hirdetés