Megkérdeztük: Önt megviselte az időjárás-változás?

Kiss András
Kiss András - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Egyáltalán nem viselt meg a lehűlés. Bár szeretem a nyarat, annak ellenére vártam az enyhülést, hogy délelőttjeimet egy hűvös tetoválószalonban töltöm – válaszolta a nyíregyházi Kiss András.

– Jólesik, hogy nincs már akkora hőség, végre ki lehet mozdulni egy kicsit a lakásból – mondta el kérdésünkre Fabók Luca.

Fabók Luca

Barátnője, Lucskai Klaudia nagyon szereti a nyarat. – Imádom a meleget, a napsütést, de már túlzásnak éreztem a kánikulai hőséget – tette hozzá a Ramocsaházán élő lány.

Lucskai Klaudia

– Nem is az időjárás-változás, inkább az azt megelőző nagy meleg viselt meg. A saját magam diktálta tempóban dolgozgattam a napokban, de nem ment könnyen semmi. Mostanra sokkal jobb a közérzetem is. A legjobbkor jött a lehűlés – vélte a debreceni Nagy Kálmán.

Nagy Kálmán

Balogh Tiborné 79 esztendős, szerinte ebben a korban már az lenne a meglepő, ha nem viselné meg egy-egy front. – Fájt a fejem, szédültem, nem találtam a helyem a 40 fokos kánikulában. A hideget jobban bírom mint a meleget.

Balogh Tiborné

– Az elmúlt időszakban hegyvidéken voltam, ott könnyebb volt elviselni a hőséget, de nem is bánom, hogy meleg van. Lehet menni a strandra, vízpartra – jegyezte meg a szakolyi Csipkés Bianka.

Csipkés Bianka

KM-CSA
hirdetés