Örülsz a visszatérő felmelegedésnek?

Örülsz a visszatérő felmelegedésnek?
Nyíregyháza – Drabik László: Örülök a melegedésnek, s legfőképpen azt remélem, ezek a jövő-menő frontok lecsendesednek végre. Volt egy infarktusom, s rosszul viselem az ilyen időjárást, de sétálgatni, mozogni azért kell.

Vacsy Natália: Jobban szeretem a meleget a hidegnél, ezért is örülök a javuló időjárásnak. Lehangoló volt ez a májusi hideg. Most viszont a barátokkal is szívesebben vesszük a várost a nyakunkba a hét végén.

Vacsy Natália

Tóth Abigél: Nagyon örülök a felmelegedésnek, így nem kell annyi réteg ruhát magamra húzni. Egyébként fázós vagyok, de a pulóvert és a kabátot már nehezen viselem magamon, inkább élvezném a napsütést.

Tóth Abigél

Fekete Andrea: Alig vártam, hogy süssön a nap, de ahogy elnézem, mintha ismét beborulna. Nagyon szomorú lennék, ha visszatérne a múlt heti hideg, A hétvégén egyébként is elvinném a négy gyermeket kirándulni.

Fekete Andrea0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés