Megkérdeztük: Te hogyan képzeled el a nyugdíjas éveidet?

Megkérdeztük: Te hogyan képzeled el a nyugdíjas éveidet?
Nyíregyháza – – Eltökélt célom, hogy külföldön dolgozzak. Ha bejönnek a számításaim, talán ott is fogok megöregedni. Szeretném elérni, hogy időskoromban se legyenek anyagi gondjaim, és úgy tudjak gondoskodni a gyermekeimről, unokáimról, ahogyan azt megérdemlik – válaszolta Ádám Bianka.

Berecz Kitti sem szeretne szűkölködni, sem pénzben, sem szeretetben, sem igaz barátokban, de mint fogalmazott: a lényeg, hogy jó egészségnek örvendjen, hiszen csak így lehet idősen is tartalmas életet élni.

– A sok, munkával töltött évtized után bizonyára rám fér majd némi lazítás, semmittevés. Azt vallom, hogy a nyugdíjasok megérdemlik a pihenést, kikapcsolódást. Ne dolgozzanak munkahelyen, adják át a helyüket a fiataloknak – tanácsolta Pásztor Tamás.

Hajdu Rebeka hasznosan, tartalmasan szeretné tölteni a nyugdíjas éveit. – Ha az egészségem és lehetőségem engedi majd, szeretnék kirándulni, „pezsegni”, mint most – fejtegette.

Szabó Bence (Nyírtelek): – Időskoromban is szeretnék jó kondiban lenni. Nem az anyagi gazdagság a boldogság kulcsa, a lényeg, hogy értékes emberek, szerető család vegye körbe az embert.

Poczkodi Roland elárulta: nagy házról, menő autóról, szép feleségről álmodik, ha nyugdíjas éveire gondol.

– KM-PI –
hirdetés