Te hogyan töltöd a téli szünidőt?

Akt.:
Te hogyan töltöd a téli szünidőt?
Nyíregyháza – Sebestyén Renáta: Abban reménykedtem, hogy fehér karácsonyunk lesz. Sajnos nem esett a hó, de így is szépen telt az ünnep. A tesómmal sütöttünk-főztünk, voltunk mamánál, elmentünk a templomba. A héten tanulgatok, tévézek, internetezek.

Székely Tünde: Anyával csupa finomságot főztünk karácsonyra, a sütemények hamar elfogytak. Mama is „terülj, terülj asztalkával” készült, mint mindig. Hozzánk is érkeztek rokonok, mi is voltunk látogatóban. A héten már nem nagyon akarok kimozdulni otthonról.

Székely Tünde

Aranyos Fanni: A sors, pontosabban a tanári kar kegyes volt velünk, alig kaptunk házi feladatot, tanulnivalót a szünetre. Rám maradt viszont a házimunka, az ünnepi készülődés, de szerencsére házi- és konyhatündérként is remekeltem. Szilveszterkor otthon leszek.

Aranyos Fanni

Nádasdy Szabolcs: Mint minden diák, már én is nagyon vártam, hogy végre elkezdődjön a téli szünet. Számomra ez az időszak főleg a pihenésről és a kikapcsolódásról szól a barátaimmal,de a héten barkácsolni fogok ezt-azt a ház körül, és már készülök a szilveszteri bulira.

Nádasdy Szabolcs
hirdetés