Te is szívesen lecsapsz egy-egy lehetőségre, amikor akciót hirdetnek?

Akt.:
Te is szívesen lecsapsz egy-egy lehetőségre, amikor akciót hirdetnek?
Nyíregyháza – Fedor Vivien: Ha meglátok egy csini ruhát, és az ára meglehetősen borsos, természetesen igyekszem kivárni, amíg leakciózzák a terméket. Alapvetően nem figyelgetem rendszeresen az aktuális leértékeléseket, viszont akaratlanul is értesülök róluk.

Tóth Gabriella: Nem szoktam kihasználni az ilyen lehetőségeket, ha valamire szükségem van, ettől függetlenül is megveszem. Ha néha hallok is akciókról, azok se hoznak lázba, kivéve, ha sminkekről van szó, ilyesmin – mint minden lánynak – megakad a tekintetem.

Tóth Gabriella

Imre Zsuzsa: Nagyon szeretem az akciókat és rendszeresen nézegetem is azokat. Épp most jöttem ki az egyik üzletből, ahol a tíz százalékos kuponomat váltottam be. A barátnőm pedig folyton hírt ad az éppen aktuális gyógyszertári leértékelésekről.

Imre Zsuzsa

Kretovics Anetta: Az anyukámmal együtt nagyon szeretünk vásárolni, legtöbbször tőle hallom, mikor és hol van leárazás. Sokszor pedig az interneten vagy valamelyik újságban bukkanok rájuk, s ki is használom ezeket. Ahol akció van, ott az én helyem.

Kretovics Anetta
hirdetés