Te miért ajánlanád az Inczédyt, illetve a szakmádat a továbbtanulás előtt álló általános iskolásoknak?

Akt.:
Te miért ajánlanád az Inczédyt, illetve a szakmádat a továbbtanulás előtt álló általános iskolásoknak?
© Illusztráció: Pixabay
Nyíregyháza – András Gergő,kereskedelem-marketing: A nulladik évfolyam megalapozta a tudást, amelyre éveken át stabilan építkezhettem. Az érettségin jól vettem az akadályokat, az angol nyelvtudásom is jó, kitanultam a szakmát, kiváló tanáraim voltak.

Katona Tamás, karosszérialakatos: Az Inczédyben minden téren nívós az oktatás, nem fog csalódni, aki ezt a sulit választja. Én főleg a szakmai tárgyakra fókuszálok. Az egyik rokonom autószerelő, idővel akár közös vállalkozásba is kezdhetünk.

Katona Tamás

Járó Klaudia, kereskedelem-marketing: Immár öt éve, hogy iskolai rendezvényeken, versenyeken veszek részt, és példásan tanulok. Jövőre, 1 év alatt a logisztikát is „kitanulom”, ilyen sokrétű, piacképes tudással és ekkora elszántsággal nem félek a jövőtől!

Járó Klaudia

Bakti Petra, informatika: Az informatika világa szinte napról napra fejlődik. Ha valakit komolyan érdekel ez a szakma, lépést tart a változásokkal és jól beszél angolul, biztosan megtalálja a helyét a munkaerőpiacon, és jól megfizetik a tudását.

Bakti Petra

Juhász Boglárka, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző: Sok érdekességet rejt és nagy felkészültséget kíván ez a munkakör. A naprakész szakmai oktatás mellett az informatika és az idegen nyelv is nagy szerepet kap a képzésünkben, aminek nagyon örülök.

Juhász Boglárka

Kozma Levente, hegesztő: Manapság nagy a kereslet a jól képzett szakemberekre idehaza és külföldön is, jól lehet keresni hegesztőként. A munkához való hozzáállásban, precizitásban és kitartásban édesapám a példaképem.

Kozma Levente
hirdetés