Megkérdeztük: Te mivel hűsíted magad a nagy hőségben?

Fodor Vanda
Fodor Vanda - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Fodor Vanda jobban szereti a csapból folyó vizet, mint a palackozottat, ám lakhelyének vízminőségével nem éppen elégedett. – Otthon, Nagyszálláson nem túl jóízű a víz, a színe is érdekes, és finomnak sem nevezném – válaszolta a fiatal lány.

Salga Zsolt – hiába a nyári szünet – nem tétlenkedik, diákmunkás, asztalosként dolgozik. – Szó mi szó, gyakran megszomjazom, ebben az időben a kelleténél is többször. Ilyenkor egy pohár jó hideg ásványvízzel oltom a szomjamat – fogalmazott a fiatalember.

03_Salga Zsolt

Kiss Miklós Tamás nem titkolja, egyszer-egyszer megbont egy energiaitalt, de legszívesebben ő is ásványvizet iszik ebben a tikkasztó hőségben. – Hétfőre szabadnapot vettem ki ügyintézés miatt, szerencsésebb lett volna a légkondicionált irodában dolgozni.

03_Kiss Miklós Tamás

Barátja, Ambrus Ádám éppen egy kétliteres palackozott ásványvizet szorongatott, amikor megszólítottuk. – Nagyon megszomjaztam, ami nem csoda.

03_Ambrus Ádám

Cifra Richárd szigorúan betartja a „játékszabályokat”. – Minden nap megiszom három liter folyadékot, főként szénsavmentes ásványvíz formájában.

03_Cifra Richárd

László Eszter a hideg limonádéra esküszik. – Szívesen ülök be a barátnőkkel egy hűsítő limonádéra, közben meg jókat beszélgetünk a lányokkal.

03_László Eszter

KM-TG
hirdetés