Megkérdeztük: Te várod már az iskolakezdést?

Megkérdeztük: Te várod már az iskolakezdést?
Nyíregyháza – Magyar Beáta: – Pár nap múlva a hetediket kezdem a nyíregyházi Kazinczy iskolában. Jó lesz újra találkozni az osztálytársakkal, megbeszélni, ki hol nyaralt, mit csinált a gyorsan eltelt vakáció alatt. És persze jönnek a tanórák…

Magyar Krisztina: – A Kölcsey gimnázium elsőéveseként egy teljesen új világba csöppenek szeptemberben. Új iskola, új tanárok, új osztálytársak… Nem félek a kihívásoktól, a tanulnivalóktól, sokkal inkább kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Magyar Zsuzsanna: – Lehetek őszinte? Egyáltalán nem várom a „becsengetést”, és ezzel azt hiszem, nem vagyok egyedül. A gondtalan vakációt felváltják a tanítási órák, a házi feladatok és a koránkelés kényszere.

Czuczor Lilla: – Végre felső tagozatba lépek! Új tantárgyunk lesz a történelem, amire nagyon kíváncsi vagyok. És persze alig várom, hogy újra lássam azokat az osztálytársaimat, akikkel nyáron nem sikerült beszélnem, összefutnom.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés