Megkérdeztük: Van a szülőnek felelőssége abban, ha a gyermeke agresszív másokkal?

Megkérdeztük: Van a szülőnek felelőssége abban, ha a gyermeke agresszív másokkal?
Nyíregyháza – Szász Istvánné Nyíregyháza: – Sokan azt mondják, hogy amiben él a gyerek, azt viszi tovább a felnőtt életébe. A fiammal soha semmi gond nem volt, de ismerek olyan családot, ahol nagyon messze esett az alma a fájától.

Türk Mária, Nyíregyháza: – A gyerek javarészt azt a példát követi, amit otthon lát. Nem kell tettlegességig fajulnia a veszekedésnek a szülők között, elég, ha azt látja a gyerek, hogy gyakoriak a viták.

Kerepesi Alexandra, Nyíregyháza: – Természetesen nagy a szülői felelősség. Sokszor az a probléma, hogy a gyermekkel nem törődnek otthon annyit, amennyire igénye lenne, így az iskolában próbálja felhívni a figyelmet magára.

Balázs Cintia, Kóta: – Sokan arra biztatják a gyermeküket, hogy álljon ki magáért. Ha a fiatal tiszteletlen a pedagógussal, aki ezért szólni mer, sokszor a szülők is agresszívan reagálnak, akár meg is verik a tanárt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés