Megkérdeztük: Várja már a Fényes Napok elnevezésű kulturális rendezvénysorozatot?

Megkérdeztük: Várja már a Fényes Napok elnevezésű kulturális rendezvénysorozatot?
Nyíregyházas, Mátészalka – Csizmár Gizella, Nagykároly: – Mi a termálvíz kedvéért járunk a mátészalkai fürdőbe. Rendszeres vendégei vagyunk a városnak, de a Fényes Napok programjait kihagyjuk.

Diószeghyné Cséke Tímea, Mátészalka: – Amióta van Fényes Napok, mindig részt veszek a rendezvénysorozaton. Szinte minden programon ott leszek, a felvonulást és a lézershow-t várom a legjobban.

Szabó Attila, Mátészalka: – Kötődöm a Fényes Napokhoz már csak azért is, mert egy darabig a nagyszüleimé volt az első villamosított lakóház. A fáklyás felvonulásnak különleges atmoszférája van.

Balla Vanessza Vivien, Mátészalka: – A Fényes Napok egy közösségkovácsoló rendezvénysorozat. A sok színes program különböző korosztályokat mozgat meg, szerintem ez nagyon jó.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés