Megkérdeztünk külföldi fiatalokat: Hazatérve mire emlékeznek majd a megyénkről?

Megkérdeztünk külföldi fiatalokat: Hazatérve mire emlékeznek majd a megyénkről?
Nyíregyháza – Nyáron gyakran találkozni külföldi fiatalokkal, akik több tartalmas napot töltenek el Szabolcs-Szatmár-Beregben.

Az angol Charlotte Dennis Salisbury-ből érkezett, és leginkább a vizes élmény fogta meg: – Nekem könnyű kiejteni azt, hogy: Rakamaz. Nagyon jó volt motorcsónakozni a Tiszán – árulta el.

Charlotte Dennis

Dipesh Bhimani a világ egyik legnépesebb városából, Mumbaiból jött: – Szeretek táncolni, ezért érdekes volt megismerni a helyi kultúrát.

Dipesh Bhimani

A francia Clement Domart körében nagy tisztelet övezi a finom nedűket: – Van viszonyítási alapom, ezért különleges volt megízlelni a magyar borokat, mint például a tokajit.

Clement Domart

Lucie Henry fogékony a helyi specialitások iránt: – A Sóstói Múzeumfalu igazán tetszetős, hiszen sikerült megőrizni a múlt értékeit – állapította meg a belga hölgy.

Lucie Henry

A Spoletóban élő Francesca Belzoino olasz temperamentummal ismerkedett a megyével: – Közel áll hozzám az úszás és a különböző vízi program, ezért ez marad meg bennem. Tetszett a Nyíregyházi Állatpark is!

Francesca Belzoino

Batu Özmetelert Nyírbátorban magával sodorta a történelem: – Tanulságos volt látni a kenyérmezei ütközetről szóló összeállítást, ahol honfitársaim elődjei is felbukkantak – említette az isztambuli egyetemista.

Batu Özmeteler

KM–LTL
hirdetés