Megkéseltek egy nőt Nyíregyházán

Akt.:
Rendőrök lepték el a támadás helyszínét
Rendőrök lepték el a támadás helyszínét - © Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Információink szerint megvagdosott és megszurkált egy férfi egy bolti alkalmazottat Nyíregyházán a Szegfű utcában. A bántalmazott nő súlyos életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Egyelőre nem lehet tudni, ki volt a tettes és mi volt az indítéka. A bolt tulajdonosa sem nyilatkozott arról, hogy a férfi esetleg pénzt rabolt volna el a boltból.

keses

A földön fekvő, erősen vérző nőt a bolt előtt sétálók vették észre, ők hívták hozzá a mentőket, akik a Jósa András Oktatókórház traumatológiai állomására szállították.

A rendőrség közleménye:

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 22-én 15 óra 44 perckor egy állampolgár tett bejelentést arról, hogy egy nyíregyházi üzlet női alkalmazottját egy ismeretlen férfi megszúrta. A rendelkezésre álló adatok szerint az eddig ismeretlen személyazonosságú férfi feltehetőleg egy késsel sebesítette meg a sértettet, akinek az orvosi ellátása jelenleg is folyamatban van. Az elkövetőt cselekménye közben egy állampolgár megzavarta, így elmenekült a helyszínről. Az elkövetőt jelenleg is keresi a rendőrség.
hirdetés