Megkéseltek éjjel egy fiatalt a Kossuth téren

Budapest – Leszúrtak egy férfit szombaton hajnalban a Kossuth téren a Parlamenttel szemben, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium épülete mellett.

Két társaság szólalkozott össze, majd egy férfi kést rántott elő, és fejtájékon szúrta ellenfelét. A 28 éves férfit súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A támadó egy 24 éves férfit volt, akit őrizetbe vettek, ellene súlyos testi sértés gyanújával indítottak eljárást – közölte a Független Hírügynökséggel Unger Pál, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A szóváltás okáról egyelőre nincsenek információk.

Szombat délután egy metrópótló autóbuszon is összeszólalkozott két férfi Budapesten. Az egyik férfi a vita hevében gázspray-vel lefújta a másikat. A busz éppen a Kossuth térnél járt, így a sofőr segítséget kért az ott lévő rendőröktől, akik leszállították a két utast a metrópótlóról.

A gázspray-vel támadó férfit a rendőrség garázdaság miatt előállította – tájékoztatta a Független Hírügynökség Unger Pál, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mi volt a szóváltás oka.További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek


hirdetés