Megkezdődött a Kamera Hungária Veszprémben

Pénteken megkezdődött a 9. Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál Veszprémben. Pénteken és szombaton közönségtalálkozókkal, koncertekkel, show-műsorokkal és szakmai programokkal várják a látogatókat a Veszprém Arénában. A programok többsége ingyenesen látogatható.

Művészekkel, neves televíziós személyiségekkel és sorozatsztárokkal is találkozhatnak azok, akik elmennek a veszprémi televíziós találkozóra. A közönségtalálkozók mellett hazai előadók koncerteznek majd, a szakmai beszélgetéseket pedig elismert televíziós szakemberek vezetik.

Pénteken délután kezdődik a Táncdalfesztivál Update című műsor, ennek során a régi táncdalfesztiválok slágereit bújtatják új köntösbe és ezeket a tévés vetélkedők sztárjai adják elő.

Több program ingyenes

A szombati szakmai beszélgetések során szó lesz például az online térhódításáról és a magyar audiovizuális kultúráról is.

A Kamera Hungária legtöbb programja ingyenes, ezekről a www.kamerahungaria.hu oldalon lehet tájékozódni – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Csermely Ákos, a fesztivál főszervezője.

A Kamera Hungária nem csak fesztivál, hanem verseny is, 13+1 kategóriában nevezhettek pályaműveket a televíziósok. 284 pályázat érkezett, ezekből 91-et választott a zsűri, szombaton a díjátadó gálán ismerik el a legjobbakat.

– Független Hírügynökség –
hirdetés