Helyi közélet

2015.10.02. 09:10

Előzetesben a cipőfűzős rabló

Ibrány - Rablással és személyi szabadság megsértésével vádolja az ügyész azt a férfit, aki áldozatát előbb cipőfűzővel egy fához kötözte, majd elvette az értékeit.

Ibrány - Rablással és személyi szabadság megsértésével vádolja az ügyész azt a férfit, aki áldozatát előbb cipőfűzővel egy fához kötözte, majd elvette az értékeit.

A vádirat szerint 2015. augusztus 29-én este a vádlott Ibrány községben az utcán találkozott a kiskorú sértettel, akit előbb a földre lökött, majd arra kényszerítette, hogy menjen vele egy félreeső fás, ligetes területre. A vádlott megszorította a sértett nyakát, aki félelmében nem ellenkezett. Ezt követően a vádlott a sértettet egy fa elé ültette a földre, majd két cipőfűzővel a sértettet a fához kötözte. Ezután elvette a sértett 40.000,- forint értékű telefonját és a kerékpárját. A kerékpárt a vádlott egy helyi lakosnak értékesítette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse még aznap éjjel elfogta a vádlottat, aki azóta előzetes letartóztatásban van.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség rablás bűntettével, valamint tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja a többszörösen büntetett előéletű vádlottat. Az ügyész börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint azt, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság tartsa fenn a vádlott előzetes letartóztatását az ítélet meghozataláig.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -


Ibrány – Fellökött egy 14 éves fiút, cipőfűzővel a fához kötözte, és elvitte a mobilját, a biciklijét és még a cipőjét is. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában