Megnyitják az útszakaszt

Megnyitják az útszakaszt
Megnyitják az útszakaszt
Jelentős átalakítási munkálatok folynak Nyíregyháza belvárosában. A Körte utcának a Nyár utca és a Vay Ádám körút közötti szakasza korábban sétáló utca és parkoló volt. Azonban ezt az útszakaszt hamarosan megnyitják a gépjárműforgalom számára.  video

– Előreláthatólag október 24-re befejeződnek a Körte utcán a munkálatok. Az említett útszakasz megnyitására azért volt szükség, hogy csökkenjen a belváros útjainak leterheltsége. A kezdeti időszakban kétirányú forgalom várható a Körte utcán, de az üzletház mögötti parkolóház megépülése után egyirányúsítani fogjuk, azonban az, hogy melyik irányból, csak a későbbiekben, a forgalomtól függően dől majd el.

- A parkolási rend eleinte változatlan marad, de ebben a témában is jelentős befolyásoló ereje lesz a gépjárműforgalomnak, és nem elképzelhetetlen, hogy később a Körte utca egyik oldalán táblák tiltják majd az ott parkolást. A Vay Ádám körúton ott, ahol megnyílik a Körte utca, gyalogos-átkelőhelyet is kialakítunk – mondta el Gémesi István, a főmérnök.








hirdetés