Megölte anyját és az asszony élettársát egy férfi Tatabányán

Akt.:
Tatabánya, 2015. július 11. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2015. július 11-én Tatabánya felsőgallai városrészében, ahol egy helyi férfi lelőtte az anyját és az asszony élettársát. A 40 éves N. Norbert engedéllyel tartott 45-ös Glock pisztolyával a rendőrökre is rálőtt.
Tatabánya, 2015. július 11. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2015. július 11-én Tatabánya felsőgallai városrészében, ahol egy helyi férfi lelőtte az anyját és az asszony élettársát. A 40 éves N. Norbert engedéllyel tartott 45-ös Glock pisztolyával a rendőrökre is rálőtt. - © MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Tatabánya, 2015. július 11., szombat (MTI) – Lelőtte anyját és az asszony élettársát egy tatabányai férfi szombat hajnalban a település felsőgallai városrészében. Az elkövető a rendőrökre is rálőtt – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Az asszony élettársának holttestére az utcán találtak rá a járőrök, akikre ekkor tüzet nyitott az elkövető. A rendőrök egyike sem sérült meg. A rendőrségi honlapon közzétett fotókon a járőrautó bal hátsó ülésének környékén látható három lövésnyom.

A közlemény szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) nagy erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért.
“A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem volt ugyanis ismert, hányan tartózkodnak még az épületben” – írták.
A férfit – aki mindvégig zavartan viselkedett és lőfegyverét folyamatosan magánál tartotta – végül négyórás tárgyalás után fogták el a műveleti egységek, és épségben kihozták a családi ház többi lakóját is.

Kiderült, hogy a 40 éves N. Norbert – engedéllyel tartott 45-ös Glock pisztolyával – az anyjával is végzett. A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

– MTI –
hirdetés