Megöltek egy nőt Csepelen

Akt.:
Helyszínelő érkezik 2018. december 21-én Csepelen egy családi házhoz, ahol megöltek egy 59 éves nőt. A rendőrség a helyszínen elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit.
Helyszínelő érkezik 2018. december 21-én Csepelen egy családi házhoz, ahol megöltek egy 59 éves nőt. A rendőrség a helyszínen elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit. - © Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Megöltek egy 59 éves nőt egy csepeli családi házban, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, aki beismerte tettét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.

A közleményben azt írták, hogy a járőrök bejelentés alapján mentek be a XXI. kerületi családi házba, ahol a nőt, nyakán szúrt sérüléssel, holtan találták.

Közölték, a rendőrség a helyszínen elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett miatt nyomozást indított.

A rendőrség este azt közölte: a 29 éves budapesti B. Krisztiánt emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Gyanúsított kihallgatását követően B. Krisztiánt őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

– MTI –
hirdetés