Megrongálták a térfigyelő kamerákat Piricsén

illusztráció
illusztráció - © fotó: KM
Piricse – A térfigyelő kamerák csak azokat zavarják, akik rosszban sántikálnak, a becsületes emberek számára nem probléma, ha arcukat rögzíti a technikai berendezés. A bűnözők éppen ezért a tettüket azzal kezdik, hogy először a kamerákat semmisítik meg.

Így történt ez a közelmúltban Piricsén is, ahol az éjjeli órákban ismeretlen tettesek két kamerát letörtek, hogy nyugodtan tudjanak a közelben ,,serénykedni”.

– A többi kamera jó minőségű felvételeinek köszönhetően sikerült beazonosítani a két tettest már másnap, s el is fogták őket a nyírbátori rendőrség munkatársai – tájékoztatta lapunkat a sikertörténetről Orosz László, Piricse polgármestere. – A két letört kamera is előkerült, a tettesek azokat bedobták egy kertbe. Természetesen visszakerülnek a helyükre, ha még működőképesek, jelenleg még a rendőrségen vannak mint bizonyítékok.

– A környéken lakó tisztességes emberek elítélték ezt a vandál pusztítást, jól tudják, hogy a kamerák a településen élők biztonságát szolgálják. A rendőröknek pedig köszönjük a gyors, szakszerű, hatékony munkát – tette hozzá Piricse vezetője.

KM
hirdetés