Mégsem költözik Nyíregyházára Szabó Zsófi – Házat vettek Törökbálinton, Hajdú Péter szomszédjai lesznek

Mégsem költözik Nyíregyházára Szabó Zsófi – Házat vettek Törökbálinton, Hajdú Péter szomszédjai lesznek
© Fo­tó: Grnák László
Budapest, Nyíregyháza – A főváros és Nyíregyháza távolsága 245 kilométer, így aztán nem is csoda, hogy Szabó Zsófit alaposan kifárasztotta az állandó ingázás a két város között: az oda-vissza út legalább négy-öt órát jelent a kocsiban. De az ingázásnak vége.

Már korábban bejelentették, hogy ezt nem lehet így bírni, de nem tudták, mi lehet a megoldás a helyzetre. Férjét, Zsoltot Nyíregyházára kötötte a munkája, Zsófit pedig Budapestre. Korábban Zsófi utalt rá, hogy áldozatokra is képes, hogy megszűnjön ez az áldatlan állapot. Akkor sokan azt gondolták, talán a háta mögött hagyja a fővárost, és Nyíregyházára költözik. De végül nem ez történt.

A pár családi házat vásárolt Törökbálinton, jó ismerősük, Hajdú Péter közvetlen közelében.

– Valóban igaz, nem akartam idő előtt elárulni az örömhírt, de nagyon boldogok vagyunk, és még mi magunk sem hisszük el, hogy lesz egy közös otthonunk – mesélte boldogan a Blikknek Szabó Zsófi.

Amikor Hajdú Péterről kérdezték, azt felelte: – Jóban vagyunk Petivel, amíg nem tanulok meg főzni, rendszeres vendégei leszünk az éttermének.

Forrás: blikk.hu


Szörnyű dolgokat írtak Szabó Zsófinak – Ezt válaszolta a gyűlölködőnek

Minősíthetetlen hangvételű üzenetet kapott Szabó Zsófi a Facebookon, amiben valaki azt írja neki: Ha Apád élne, szégyenkezne miattad! Szabó Zsófi, noha közszereplőként már hozzászokott, hogy a támadások állandó célpontja, nem hagyta szó nélkül az üzenetet, és kiírta magából a véleményét.
hirdetés