Elkapták a mátészalkai szökött foglyot

Akt.:
Elkapták a mátészalkai szökött foglyot
Mátészalka – A 27 éves férfi a Mátészalkai Járásbíróság épületéből szökött meg bilinccsel a kezén csütörtökön. A rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába, pénteken délután végül sikerült elkapni a szökött foglyot.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság fogolyszökés elkövetése miatt rendelte el a 27 éves mátészalkai férfi körözését. A férfi 2016. június 23-án a Mátészalkai Járásbíróság épületéből megszökött és azóta ismeretlen helyen tartózkodik – írta közleményében pénteken reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Hírhatár arról számolt be csütörtök este, hogy a rendőrség minden kimenő autót ellenőriz Mátészalkáról. Minden kivezető útszakaszon rendőrségi posztokat állítottak fel, és az arrafelé haladó összes autót ellenőrzik. A portál szerint még csütörtök délelőtt szökött meg bilinccsel a kezén a férfi. Az ellenőrzés folyamatos, minden autót megállítanak, a utastérbe benéznek a rendőrök, a csomagteret kinyittatják, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat is ellenőrzik. Meg nem erősített információ szerint a szökevény szökésekor csupán egy kézbilincset viselt, amit azóta megtaláltak – írta a hirhatar.hu.

A 27 éves mátészalkai foglyot végül pénteken délután sikerült elkapni – tájékoztatta portálunkat a megyei Rendőrkapitányság.

További részletek az elfogásról hamarosan.

Forrás: police.hu / haromhatar.hu
hirdetés