Megszólalt a riasztó, elmaradt a lopás – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Megszólalt a riasztó, elmaradt a lopás – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 11-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének járőrei 2016. január 11-én Balkányban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 24 éves sofőrt a Nyírbátori Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a szakolyi lakost a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves ópályi, egy 16 éves nyírparasznyai és egy 17 éves újszászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2016. január 8-án egy ópályi boltba kíséreltek meg betörni, azonban az üzletben kiépített riasztó rendszer bejelzett, ezért értékek nélkül elmenekültek a helyszínről.

A bolt tulajdonosa csak másnap nyitáskor vette észre, hogy az ajtó zárját ismeretlenek megrongálták, melyet követően azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A mátészalkai rendőrök helyszíni nyomokat rögzítettek és széleskörű adatgyűjtést végeztek, melyet követően a feltételezett tetteseket néhány órán belül azonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalok beismerő vallomást tettek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , , ,hirdetés