Megszólalt Vasvári Vivien babája, találd ki, mi volt az első szava! Annyit segítünk, hogy nem a szemipermeabilitás…

Vasvári Vivien és kisfia, Edward
Vasvári Vivien és kisfia, Edward
Budapest, Nyíregyháza – Vasvári Vivien kisfia is elkezdett beszélni: kimondta az első szavát.

Pár nappal ezelőtt hatalmas boldogságban lehetett része Vasvári Viviennek és férjének: a család legifjabb, 9 hónapos tagja is elkezdett beszélni. Vivien a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a csodálatos hírt.

Az első szó: anya

– Annyira csodás napom van ma, hogy el sem tudom mondani! 8:30-kor felkeltem, csináltam a dolgaimat itthon…erre hallom, hogy Edward kiabál az ágyából, jelezve hogy felkelt… ANYAAA-ANYAAA… Elbőgtem magam, annyira boldog voltam! – írta ki üzenőfalára a szőkeség.

A rajongók szinte rögtön reagáltak a hírre, rengeteg lájk és hozzászólás született a kép alatt, amit Vivien kérdése is kiváltott: – Kinek milyen élményei vannak? Kinél mi volt az első szó? – érdeklődött a luxusfeleség. Vivien követői pedig válaszoltak: több gyerek is apát emlegette először, de volt olyan baba, akinek a kuka vagy a kecske volt a legelső szava.

Vasvári Viviennek Edward már a második gyermeke, akinek van egy nővére, Ariana. Az anyuka posztja szerint lánya 6 hónaposan szólalt meg először, ő oroszul szólította meg Vivient.

Érdekesség, hogy a luxusfeleség második csemetéjét Amerikában hozta a világra, mondván: így sokkal több lehetőséget tudnak biztosítani számára. Arról, hogy Vivien tervez-e harmadik babát, egyelőre nem szól a fáma.

KM


Budapest, Nyíregyháza - Nem, nem a szokásos felrobbant a net variációja akar itt lenni az összeomlott a net, tessék szó szerint érteni: Vasvári Vivi ugyanis nemrég gardróbvásárt hirdetett, de annyian érdeklődtek, hogy két napra használhatatlanná vált az online vásárlási felület. Vivi az Instáján ...

Budapest, Nyíregyháza - Vasvári Vivien megannyi fenyegetést kapott már a közösségi oldalán, de a legdurvább az volt, amikor egy ismeretlen "rajongó" azt írta neki: el fogja rabolni a gyerekét... – Vannak fura emberek, vagy piti csalók, akik furcsa üzenetekkel akarnak a közelembe férkőzni. Például...
hirdetés