Sport

2015.05.11. 12:10

Most szégyellhetik magukat

Nyírbátor - Hiányoztak rutinos kulcsemberek, ettől még nem volt törvényszerű a nagy nyírbátori vereség.

Nyírbátor - Hiányoztak rutinos kulcsemberek, ettől még nem volt törvényszerű a nagy nyírbátori vereség.

A rossz hír: csúnyán kikapott (1–5) a Nyírbátori FC a Jászberénytől és a jelek szerint le kell mondania arról, hogy a nyolcadiktól jobb helyen végezzen. A jó: ezzel letudta szezononként egyszer azért előforduló blamáját az NB III-as szabolcsi csapat, amelynek abban is van tapasztalata, hogy miként kell kezelni az így kialakult helyzetet.

– Nem sikerült semmi, a párharcokat elvesztettük, a passzok pontatlanok voltak, a labda rendre messzire pattant tőlünk – válaszolta meg a „mi történt?” kérdést Kovács János, a bátoriak edzője. – Ezzel együtt gólnélküli állásnál nekünk is volt helyzetünk, ha mi szerezzük meg a vezetést, minden másként alakulhatott volna. Előjele legfeljebb annyi volt ennek a nagy vereségnek, hogy Erdei Zoltán és Szilágyi Krisztián egyszerre pontozódott ki sárga lapok miatt, és kiderült, két ilyen rutinos ember hiányát azért megérezzük. Ezzel együtt nem lett volna törvényszerű, hogy ilyen szétesően játszva ennyire nagy vereséget szenvedünk, én nagyon szégyelltem magam a történtek miatt, remélem a játékosok is hasonlóan éreztek.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2015. május 12-i számában olvasható.


Játsszon Agip üzemanyag-utalványért!

A keddi mondatrész: ".......Helebrandt Máté kvalifikálta magát....."


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!