Megtehette!

Akt.:
Megtehette!
© Fotó: MTI
Hosszú Katinka az egyetlen versenyző , aki férje segítségével készülve végigúszta az évet, világkupákon halmozta az aranyakat, hazánkra folyamatosan dicsfényt hozva. A hazai edzők munkája addig elég, hogy a nagy versenyekre – évente 1-2 – csúcsformába hozzák a versenyzőket, akik közül ha ketten-hárman aranyesélyesek 1-1 számban. Racskó Tibor jegyzete.

Katinka az egyetlen magyar úszó, aki a teljesítményéből megél. Mindenki mást az állam tart el. Ezért Katinka megteheti, hogy a 12 millió Ft-ot felajánlja a többiek javára. Nem a pénzt kevesellte, egyszerűen nem fogadta el, hogy csak abban az esetben támogatja a szövetség, ha vállalja a VB promócióját. Ez zsarolás. Katinka nincs kiszolgáltatva Gyárfáséknak. Megteheti, hogy széttépjen egy ilyen aljas szándékkal elé tett papírt. A teljesítményével azt hiszem sokkal többet tesz a magyar úszósport megítéléséért, mint a szövetség minden munkatársa együttvéve.

Racskó Tibor


Megtehette?

Szeretnék abban a helyzetben lenni, hogy a nagy nyilvánosság előtt csak úgy széttépjek egy tizenkétmillió forintos szerződéstervezetet. Hosszú Katinka ezt szerdán megtette, mert úgy érezte, hogy megteheti. Anyagi helyzete miatt, a jól fizető, általa végigúszott világkupa-versenyeken keresett pénz birtokában feltétlenül. De megtehette-e ezt úgy is, mint az első számúnak tartott magyar sportolónő, az ország kedvence? Bodnár Tibor jegyzete. tovább »

hirdetés